podnagrafikaPodna grafika kao izuzetno efikasno marketinško sredstvo doživljava nagli rast popularnosti, pa je njena izrada postala jedna od naših najtraženijih usluga. Razlozi za to su više nego opravdani. Zahvaljujući podnoj grafici običnu podnu površinu možete pretvoriti u jedinstveni reklamni prostor za Vašu firmu ili određeni proizvod i to uz neznatne novčane izdatke. Reklamne aplikacije na podu su vizuelno efektne, lako uočljive i kao takve imaju veliku marketinšku moć i svakako privlače veliku pažnju potencijalnih klijenata ili kupaca. Osim toga, obzirom da nije skupa i lako se uklanja, podna grafika se često može menjati, što omogućava izražavanje marketinške kreativnosti, ali i promovisanje različitih proizvoda i brendova. Izbor podnih aplikacija je gotovo neograničen. Mogu se štampati logotipi kompanija, brendova i proizvoda, najrazličitije slike, geometrijski oblici, originalni reklamni natpisi, mogu se praviti putokazi (npr. strelice ili stope koje će odvesti kupca direktno do određenog proizvoda), oznake, upozorenja i sl.

Aplikacije za podnu grafiku se štampaju digitalnom ili sito štampom visoke rezolucije u full color tehnici na specijalnoj samoljepljivoj PVC foliji koja se može katovati (seći) u različite oblike i slova, a takođe se mogu direktno štampati na podnoj podlozi. Folija za izradu podne grafike ima debljinu 120 mikrona. Nakon pripreme i postavljanja vrši se laminacija odštampane grafike, tj. nanošenje specijalnog bezbojnog sloja koji ima zaštitnu funkciju. Zahvaljujući laminaciji, podna grafika je izdržljiva i trajna. Neklizajuća je i jako otporna na habanje, što je veoma bitno jer se preko nje stalno gazi. Blago je reljefna čime se sprečava kondenzacija, ali i reflektovanje jakog i direktnog svetla. Preporučuje se njena primena u enterijerima, mada se koristi i na otvorenom. Aplikacije se mogu postavljati na sve glatke, nepropustive podne površine – laminat, parket i druge drvene podove, linoleum, pločice, kao i ravniji beton.

Nudimo Vam brendiranje podova Vašeg poslovnog prostora po izuzetno povoljnim cenama. Iskoristite priliku i obezbedite jedinstveni vid reklamiranja za svoju trgovinsku radnju, firmu, brend ili bilo koji proizvod postavljanjem podne grafike. Možete aplicirati podne površine u holovima, hodnicima tržnih centara, megamarketima, postaviti reklamne podne aplikacije ispred rafova ili frižidera u Vašoj trgovinskoj radnji, na parketu sportskih hala, na stepenicama, u koncertnim dvoranama, butiku, kancelariji, restoranu, autosalonu i na podovima svih drugih poslovnih objekata.