zitoIzrada postera i plakata svih dimenzija u crno beloj ili full color tehnici po najpovoljnijim cenama. Posteri i plakati predstavljaju važan deo marketinga i imaju široku primenu u promovisanju raznih prodajnih akcija i popusta, a koriste se i kao vid promocije koncerata, izložbi, manifestacija, kongresa i raznih drugih dešavanja. Oglašavanje i reklamiranje posterima i plakatima je veoma popularno, pre svega jer je njihova izrada veoma brza i povoljna. Male i srednje tiraže izrađujem istog dana po prijemu fajla za štampanje, dok je za veće tiraže preko 100 komada rok izrade dva do tri dana. Štampa postera i plakata vrši se na najkvalitetnijim ploterima najnovije proizvodnje digitalnom i štamparskom tehnikom velikih formata, što garantuje brzu realizaciju štampe i visok kvalitet otiska. Ako je potrebna štampa postera u velikom tiražu, štampanje obavljamo u ofset štampanoj tehnici, kako bi se smanjili troškovi i cena postera po komadu bila što pristupačnija. Za štampanje se koriste sjajni ili mat papiri različitih dimenzija i gramaže. Naša ponuda obuhvata izradu postera svih standardnih dimenzija u A i B formatu, kao i štampu postera vanstandardnih, velikih formata. Postere možete dizajnirati sami ili Vam naša dizajnerska ekipa može ponuditi odgovarajuće idejno rešenje. Pripremljene fajlove za štampu postera preporučljivo je dostaviti u PDF ili JPG formatu, kako bi se štampanje što brže realizovalo. Međutim, naš tim stručnjaka može izvršiti i sve neophodne korekcije Vašeg fajla. Pripremljene fajlove možete nam dostaviti lično ili ih možete poslati mejlom. Odštampane postere i plakate preuzimate kod nas ili će Vam, po dogovoru, biti dostavljeni brzom poštom i kurirskim službama na željenu adresu.

Pružamo i uslugu izrade foto postera koji se štampaju na različitim vrstama foto papira i u različitim dimenzijama. Ako želite da neku fotografiju imate u većoj dimenziji, ukoliko hoćete da Vaše zidove dekorišete Vašom, ili fotografijom Vaše dece, roditelja, prijatelja, dragom zajedničkom fotografijom ili pak fotografijom kućnog ljubimca naručite štampanje foto postera po izuzetno povoljnoj ceni. servis-bele-tehnike-2Foto posteri sa Vašim omiljenim fotografijama oplemeniće Vaš enterijer, a mogu poslužiti i kao izuzetno lep poklon. Izbor formata foto postera je velik (svi standardni A i B formati), a obavezno povedite računa da fotografija koja će poslužiti za izradu foto postera bude visoke rezolucije. Ukoliko želite da promenite ambijent Vašeg stambenog ili poslovnog prostora, ako Vam je potreban novi vid dekorisanja zidova enterijera u prostorijama u kojima provodite dosta vremena, idealno rešenje može predstavljati izrada foto tapeta. Kao veoma kvalitetan dekorativni materijal foto tapete Vašem životnom ili poslovnom ambijentu daju jednu sasvim drugačiju dimenziju. Oplemenite Vaše okruženje novim bojama, dekorišite zidove Vaše kancelarije, dnevne, spavaće, dečije sobe ili kuhinje na jedinstven i originalan način – postavljanjem foto tapeta.

Foto tapete se veoma lako montiraju na željenu površinu, mogu se ribati i prati bez bojazni da će biti oštećene, kvalitet štampanog otiska na njima je vrhunski, što garantuje postojanost boja, a njihovo uklanjanje sa zida je jednostavno i bez tragova.

Izbor motiva koji će se naći na foto tapetama, kao i dimenzije tapeta su bez ikakvog ograničenja. Na njima se mogu naći Vaše omiljene fotografije, pejzaži, panorame gradova, mrtva priroda, geomterijski oblici, životinje i sve drugo što smatrate adekvatnim za ukrašavanje Vaših zidova. Bitno je samo da fotografija koja se štampa na foto tapetama bude visoke rezolucije (minimalno 2 mp) kako bi kvalitet odštampanih tapeta bio zadovoljavajući. Dakle, što je rezolucija veća, kvalitet slike na tapetama biće bolji. Odštampaćemo svaku dostavljenu sliku, a dizajn možete prepustiti i nama. U svakom slučaju, naši dizajneri Vam stoje na raspolaganju i mogu Vam potpuno besplatno pomoći pri odabiru motiva ili ponuditi odgovarajuće dizajnersko rešenje iz naše radinosti.

Štampa foto tapeta vrši se na najkvalitetnijim ploterima poslednje generacije, a boje koje koristimo su eko-solventne, potpuno neškodljive za zdravlje, pa se tapete mogu bez brige lepiti i u spavaćoj ili dečijoj sobi ili bilo kojoj drugoj prostoriji u kojoj provodite većinu svoga vremena. Veličina formata je neograničena – tapete štampamo u veličinama koje odgovaraju dimenzijama Vaših zidova. U skladu sa namenom i vašim željama izrađujemo foto tapete na mat ili na sjajnoj podlozi. Pružamo i uslugu postavljanja foto tapeta u Vašim enterijerima.