magneti za friziderJednu od najtraženijih usluga iz našeg širokog asortimana predstavlja izrada nalepnica. Štampanje nalepnica je jedna od najisplativijih reklamnih opcija, jer sa skromnim novčanim izdacima možete dobiti veliku količinu nalepnica sa logotipom Vaše firme, odgovarajućim reklamnim sloganom ili porukom. U prvi mah se čini da nalepnice ne predstavljaju efikasno marketinško rešenje, kao što je, recimo, neka vrsta reklame velikog formata postavljena na prometnim mestima u gradu. Međutim, nalepnice su, iako uglavnom malih formata, itekako kvalitetan način reklamiranja, jer se obično zbog povoljne cene štampaju u velikom tiražu i mogu se podeliti najširoj potencijalnoj klijenteli i zalepiti bukvalno svuda gde će biti primećene. Pored toga, za razliku od, na primer bilborda, nije potrebno iznajmljivanje prostora, već plaćate samo štampanje nalepnica koje kasnije možete lepiti bilo gde.

Nalepnice imaju veoma široku primenu i spadaju u jedan od najčešće upotrebljavanih štampanih materijala. Koriste se za izradu etiketa, deklaracija, znakova obaveštenja, samolepljivih letaka, putokaza, svetlećih reklama, banera, reklamnih i dekorativnih stikera, natpisa na automobilima, kao i raznih ukrasnih elemenata (dekoracija mobilnih telefona, laptopova itd.).

Pružamo usluge izrade nalepnica svih veličina i oblika. Štampanje nalepnica obavljamo digitalnim tabačnim i ploter mašinama koje obezbeđuju najkvalitetniji otisak, na sjajnom ili mat samolepljivom papiru tzv. muflonu ili na samolepljivoj indoor i outdoor PVC foliji. Podloge za štampanje su najrazličitije, tako da klijent može odabrati reflektujuću, prozirnu, zlatnu, srebrnu, magnetnu ili bilo koju drugu vrstu podloge koja je dostupna kod muflona i PVC folije, a štampanje se vrši u fool color tehnici. Nalepnice od papira koriste se isključivo za lepljenje na mestima ili na proizvodima koji su van domašaja vlage i dosta teško se skidaju. Sa druge strane, PVC nalepnice su vodootporne, lako se uklanjaju i izbor PVC folija je znatno veći, te se klijenti češće opredeljuju za njih.

Pružamo i usluge dorade nalepnica. Vršimo sečenje nalepnica u željene oblike, njihovo plastificiranje, ćoškarenje (tj. izradu nalepnica sa oblim uglovima), ricovanje (presecanje lepljivog sloja kod nalepnica izrazito malih dimenzija koje služi njihovom jednostavnijem odlepljivanju sa tabaka) itd.

U ponudi imamo i magnetne nalepnice, grafički proizvod namenjen prvenstveno upotrebi za automobile, kao i za metalne reklame. One se izrađuju na specijalnoj magnetnoj foliji i veoma su praktične jer se mogu postavljati i pomerati bezbroj puta (po principu stavi – skini – stavi), obzirom da imaju magnetnu pozadinu, što ih čini upotrebljivim isključivo na magnetoprihvatljivim metalnim površinama. Predstavljaju idealno rešenje za reklamne površine na kojima se često menjaju marketinške poruke (servisni centri, turističke agencije, frižideri za sladolede, reklame za proizvode na akcijama koje se ponavljaju, taksi vozila, vozila auto škola, vozila za dostavu hrane i drugih proizvoda itd.).

Još jednu posebnu vrstu nalepnica u okviru našeg asortimana čine stikeri, veoma popularan dekorativni proizvod i moderan način ukrašavanja kako stambenog, tako i poslovnog prostora. Stikeri za zid izrađuju se od različitih vrsta PVC folije i to tehnikom isecanja na kater mašini, veoma jednostavno se lepe i uklanjaju, a takođe su laki za održavanje uz pomoć standardnih proizvoda kućne hemije. Osim za ukrašavanje zidova, stikeri su pogodni i za dekorisanje nameštaja, keramičkih pločica, staklenih površina i sl. Postoje i stikeri za automobile, izrađeni od najkvalitetnijih vrsta PVC folije otpornih na UV zračenje i vlagu, kao i na sve druge negativne spoljne uticaje. Naši klijenti na raspolaganju imaju širok izbor materijala i već pripremljene najrazličitije aplikacije, a po želji izrađujemo i unikatne motive različitih dimenzija. U okviru ponude obuhvaćeni su i 3D stikeri, nalepnice najraznovrsnijih oblika prelivene prozirnom sintetičkom smolom koja nakon sušenja, osim što štiti štampu, proizvodi i 3D efekat. Ova tehnika se najčešće koristi za logotipe, dajući im jedan sasvim poseban izgled i stil. Osim fantastičnog vizuelnog efekta važna karakteristika 3D stikera je i njihova otpornost na sve vremenske uslove, kao i na sva hemijska i abrazivna sredstva.

Sve vrste nalepnica proizvedene kod nas su vrhunskog kvaliteta, a cene su izuzetno povoljne.