pekara-romaAko Vam je potreban originalan dizajan za Vaš lokal, naši dizajneri mogu Vam ponuditi najbolja rešenja u raznim štamparskim tehnikama. Brendiranje lokala je još jedna naša usluga koja će u značajnoj meri doprineti dobrom marketingu, profesionalnom izradom unikatnih i kvalitetnih reklamnih aplikacija na izlozima, podovima, plafonima, zidovima i svim drugim površinama u lokalu ili ispred njega. Prozorska, podna ili zidna grafika, najbolji su načini za brendiranje lokala i stvaranje njegovog vizuelnog identiteta, bilo da je reč o novootvorenom lokalu ili o lokalu kome je potrebno rebrendiranje. Nudimo Vam kompletnu uslugu brendiranja lokala – pronalaženje optimalnog idejnog rešenja, projektovanje grafike, izradu aplikacija štampanjem na različitim materijalim, kao i postavljanje izrađene grafike na željenim površinama. Ako radite rebrenidranje, najpre uklanjamo sa izloga, zidova, poda i svih drugih površina stare reklame, a onda radimo dizajn, štampu i montiranje novih reklamnih aplikacija. I sve to po najpovoljnijim cenama.

Kvalitetnim brendiranjem lokala stvorićete od njega prepoznatljiv prostor, lako uočljiv i privlačan kupcima i klijentima, što može u znatnoj meri uticati na poboljšanje Vašeg poslovanja. Najčešći načini za brendiranje lokala su postavljanje grafike na izlozima i na podovima.

Brendiranje izloga štampanom i lepljenom grafikom odličan je način da prolaznicima skrenete pažnju na Vaš lokal. Uz pomoć razvijene tehnike u izradi prozorske grafike pretvorićemo Vaš izlog u savršen reklamni pano za Vašu firmu ili radnju, koji će omogućiti da Vaša delatnost bude predstavljena širokom krugu potencijalnih kupaca ili klijenata. Po izuzeto pristupačnim cenama vršimo sve usluge vezane za brendiranje izloga – merenje dimezija, pronalaženje idejnog rešenja za grafiku, savetovanje i odabir materijala koji će se koristiti za izradu aplikacija na izlogu, štampanje i postavljanje grafike. Materijali koji se najčešće koriste za brendiranje izloga su standardne PVC folije i One way vision folija. PVC folijom izlog se može brendirati sa spoljne ili unutrašnje strane, od čega zavisi i izbor folije. Postoji mnogo vrsta PVC folije, a kod brendiranja izloga koriste se samolepljive folije, u sjajnoj ili mat varijanti. Grafika na PVC foliji se izrađuje tehnikom digitalne štampe velikih formata, u punom koloru i visokoj rezoluciji. Često se koristi i tzv. ispisivanje izloga, tj. njegovo lepljenje šablonski isečenom PVC folijom na kater mašini. brendiranje-lokalaVeoma široku upotrebu u brendiranju izloga ima One way vision folija, takođe vrsta PVC folije koja je karakteristična po svojoj rupičastoj strukturi. To je perforirana folija pogodna za digitalnu štampu, koja zalepljena na staklo izloga, zahvaljujući svojoj rupičastoj strukturi, dozvoljava prodor svetlosti u lokal i normalan pogled iz lokala van, dok sa spoljne strane stvara vizuelnu barijeru, jer se vidi samo grafika, dok je pogled unutar lokala blokiran.

Još jedan veoma efikasan način brendiranja lokala jeste izrada podne grafike. Zahvaljujući ovoj tehnici, i najobičnije podove vaših lokala možemo učiniti idealnim reklamnim prostorom. Podna grafika je lako uočljiva i kao takva stvara jak vizuelni efekat i privlači pažnju svakog kupca ili klijenta. Mogućnosti apliciranja su gotovo neograničene, grafika se izrađuje digitalnom ili sito štampom visoke rezloucije u punom koloru na specijalnoj PVC foliji, koja je pogodna i za šablonsko isecanje na kateru. Nakon postavljanja na pod folija se štiti laminacijom, što je čini neklizajućom, otpornom na habanje i onemogućava refleksiju jakog svetla čime se obezbeđuje jasna vidljivost. Podna grafika se može raditi na svim glatkim i nepropustivim površinama: laminatu, parketu i drugim drvenim podovima, linoleumu, keramičkim pločicama, pa čak i na ravnijem betonu. Predstavlja izuzetno praktično rešenje za brendiranje lokala, jer nije skupa, a obezbeđuje izradu najrazličitijih reklamnih aplikacija (logotipi, slike, geometrijski oblici, reklamni natpisi, oznake, putokazi, poruke i znakovi upozorenja itd.).

Osim grafike na staklu i podne grafike, vršimo i sve druge usluge brendiranja lokala – po Vašim željama izrađujemo sve vrste zidne grafike, razne vrste reklama ispred samog lokala (tende, cerade, reklamne table itd.), cenovnike na zidu, papiru i drugim materijalima, menije za restorane i razni drugi promotivni materijal malih formata. Na pronalaženju idejnih rešenja za brendiranje lokala radi naš iskusni dizajnerski tim, a sav reklamni materijal je vrhunskog kvaliteta.